Logotipo NTE Process

Experts en mescla de sòlids

NTE Process és una companyia especialitzada en solucions de transport pneumàtic, pesatge, dosatge, automatització i control de planta. En aplicacions de procés, disposa de tecnologies patentades en la mescla pneumàtica de sòlids.

Atenció integral

Actua com a proveïdor únic en totes les fases de disseny, subministrament, instal·lació i posada en marxa de plantes industrials.

L'empresa
  • Fundació

    Nascuda de l'experiència tecnològica i el coneixement dels processos industrials de Nol-Tec Europe, NTE Process pot proporcionar-te les millors solucions del mercat, gràcies a les seves pròpies tecnologies patentades i als seus socis internacionals.

  • Experiència en el sector

    Combinen una experiència consolidada en el mercat del transport pneumàtic, sistemes de mescla, dosatge i automatització, amb la possibilitat d'oferir-te les solucions tecnològiques més innovadores adaptades a les teves necessitats.

  • Planta de proves

    En el seu Centre de Recerca i Planta de Proves es poden provar directament les seves tecnologies, amb l'oportunitat de realitzar tant proves científiques (fluïdesa, ventilació, consolidació, etc.) com proves a escala real (assecat per polvorització, assecat, mescla sòlid-líquid, processament paral·lel, transport pneumàtic, etc.).

Tecnologies de NTE Process